Párkapcsolati problémák

Kérjen időpontot most!

Amikor a kapcsolat elakad és a pár azt érzi, hogy egyedül nem tud már kilábalni a helyzetből, nagy segítség tud lenni a párkapcsolati terápiás konzultáció, amely olyan szemszögekből képes megvilágítani a kapcsolatot, ahogyan eddig a pár tagjai nem látták. Ha gyakoriak a veszekedések, a feloldatlan problémák, ha ördögi körökben forognak, vagy eltávolodtak egymástól párjával, a párkapcsolati tanácsadás nagy segítséget tud nyújtani.

 

Gyakran az a kérdés merül fel, hogy egy mediációs helyzetről van e szó, amikor a pár tagjai abban kapnak segítséget, hogy a hozzátartozók és saját lelki szempontjaikat figyelembe véve békésen tudjanak elválni, vagy egy párkapcsolatukat megtámogató tanácsadásról, ahol a pár tagjai eszközöket, újabb nézőpontokat, megoldási kulcsokat kapnak az aktuális problémáikra, ezzel lehetővé téve, hogy újra közelebb kerülhessenek egymáshoz, kapcsolatuk harmonikusabb, szeretetteljesebb lehessen.

 

Gyakran fordul elő, hogy csak néhány elcsúszás, félreértés van a pár tagjai között, ezek korrekcióival drámai változásokat lehet együttes erővel elérni. A változásoknak csak hitünk és belefektetett energiánk szabhat határokat, ha ezek helyén vannak, a kapcsolatok a válás széléről is igen harmonikus kapcsolattá válhatnak.

Milyen helyzetekben érdemes felkeresni?

 

Gyakori, visszatérő konfliktusok esetén

———

Érzelmi és fizikai eltávolodás esetén

———

Szexuális problémák esetén
(hiányzik, ritka, fájdalmas, nem elég örömteli stb.)

———

A kapcsolati hűség megtörésekor

———

Meg nem értettség, eltérő gondolkodás esetén

———

Amikor az egyik fél úgy érzi, szükség lenne változtatásra

Pszichológus válaszol

12 + 4 =

Bp., 1112 Nevegy köz 2.

revszilvia.kapcsolat@gmail.com
+36 20 959 3146