Vallásfüggetlen jegyesoktatás

Kérjen időpontot most!

A jegyben járás egy csodálatos időszak…

A házasulandó párokban az esküvő előtti időszakban általában felmerül a kérdés, hogyan tudnánk megőrizni boldogságunk? Mi kellene ahhoz, hogy örömteli házasságban élhessünk hosszú távon?

Erre a kérdésre igyekszik választ adni a pszichológia tudományával, vallásoktól függetlenül az általam vezetett jegyesoktatás, amely hiánypótlásként szolgál azon bátor párok számára, akik nem csak akkor mernek pszichológushoz menni, mikor kapcsolatuk már mély gödörben van, hanem hisznek abban, hogy az elégedett házasságért ők maguk tehetnek és hisznek a prevenció, a tudatos építkezés erejében.

„Különös, hogy az élet minden egyéb területén felismerjük a tanulás fontosságát, de azt nem vesszük figyelembe, hogy a házasság is komoly felkészülést igényel. A legtöbb ember éveken át készül a hivatására, arra azonban alig fordít energiát, hogy felkészüljön a házasságra. Így nincs abban semmi meglepő, hogy általában sokkal sikeresebbek vagyunk szakmai téren, mint a boldog házasélet kialakításában.” – Gary Chapman

Misszióm

Család -és párterápiával foglalkozó szakemberként azt látom, hogy a párok gyakran akkor kerülnek el szakemberhez, mikor már nagy a baj.

A mai oktatás nem fordít figyelmet a kapcsolatok helyes kezelésének átadásával. Sokszor kirajzolódik, hogy amennyiben a pár tagjai alapvető kommunikációs, konfliktuskezelési stb. képességekkel, a párkapcsolati elégedettség szempontjából alapvető információkkal rendelkeznének, a problémák, a veszekedések, valamint a válás krízisei sok esetben elkerülhetőek lennének.

A jegyesoktatás ma nagyrészt csak vallásos keretrendszerben működik, amely sokak számára nem teszi lehetővé, hogy ezeken részt vegyenek, illetve az is elképzelhető, hogy vallásos személyek is szeretnének a pszichológia tudományára alapozott tudással is rendelkezni, így számukra is hasznos lehet egy ilyen jellegű tanácsadás.

Így született meg a vallásfüggetlen jegyesoktatás, melynek keretében szeretném segíteni a párokat a közös alapok lefektetésében, megerősítésében, illetve abban, hogyan tudják jól szeretni egymást, jó társai lenni egymásnak hosszú távon.

Az elégedett párkapcsolat művészet, megteremtéséhez szükséges képességeink tanulhatók

Az elégedett párkapcsolat művészet. Velünk született képességeink és az életben megszerzett tapasztalataink egyaránt meghatározzák. Egy elégedett, örömteli párkapcsolat megteremtéséhez szükséges képességek tanulhatók. A párkapcsolatban formálódnunk kell. Sokan azt gondolják: de hát én ilyen vagyok, engem így fogadjanak el, ez a hozzáállás aztán gátat szab az élet természetes folyásának és megmerevíti a kapcsolódást. Az elégedett párkapcsolatban a felek rugalmasak és hajlandóak a változásokra, képesek meghaladni önmagukat. Az elégedett kapcsolatban az egyén önmaga szükségleteit megtartva képes élni a másikért, a másikat szolgálva.

Hogyan tudunk megteremteni, fenntartani egy örömteli, harmonikus párkapcsolatot?

 • A pár tagjai megismerik önmagukat és a másikat, mélyebb önismeretre tesznek szert.
 • Tudatos alapokat fektetnek le a kapcsolatuk elején. Tisztában vannak szükségleteikkel és képességeikkel, ezek mentén tudatosan gondolkoznak a kapcsolatról.
 • A szükséges képességeket kifejlesztik magukban, gyakorolják, tökéletesítik azokat. A párkapcsolatot az élet nagy iskolájaként fogják fel, így hajlandóak mindig fejleszteni magukat, változtatni, változni.
 • Az adásra fókuszálnak, arra, hogy hogyan tudnák boldoggá, elégedetté tenni a másikat.

 

Mi az, amit a vallásfüggetlen jegyesoktatás ad a hosszantartó harmónia megteremtéséhez?

 • Család- és párterápiával foglalkozó szakemberként a pszichológia tudományának segítségével végig vezetlek benneteket a házasságot érintő jelentősebb témákon.
 • Jó hangulatban, időnként, játékos, élményalapú feladatokon, beszélgetéseken keresztül mélyülhettek el az önismeretben.
 • Információkkal és tudással gazdagodtok a házassági elégedettség megőrzésének módjaival kapcsolatban.
 • Egy újfajta, magasabb perspektívából tudtok tekinteni kapcsolatotokra.
 • Párkapcsolatotok tudatos és stabil alapjait tudjátok lefektetni.
 • Elsajátítjátok, hogyan tudjátok jól szeretni egymást.
 • Az önismereten keresztül közelebb kerültök saját magatokhoz és egymáshoz, jobban megértitek egymást és a kapcsolatotok működését.
 • Ki tudjátok küszöbölni az eddigi esetleges konfliktusokat, félreértéseket, segítséget kaptok abban, hogyan tudtok gördülékenyen megoldani ilyen helyzeteket.
 • A párkapcsolat művészeivé váltok, azáltal, hogy fejlesztitek ahhoz szükséges készségeiteket.

 

Csoportos jegyesoktatás

 • 5 alkalom
 • Kéthetente egy hétköznap este 18-22-óráig
 • Budán a Márton Áron tér közelében
 • Kiscsoportos foglalkozások keretében, max 6 pár, 12 fő
 • Zárt csoportban, mely elköteleződést igényel az 5 alkalom alatt (időpontokat egyeztetünk a csoporttal, az elköteleződés jelenlétben és fizetségben is értendő az 5 alkalom alatt)
 • Ára a pár részére: 80.000Ft (amely egy, két részletben, illetve alkalmanként is fizethető: 16.000 Ft/ alkalom a pár részére)
 • Az előleg átutalásával foglalhatod le helyed a csoportban. Előleg díja: 30.000 ft.

 

Egyéni jegyesoktatás pároknak

 • 5 alkalom
 • Időpontok megbeszélés alapján, alkalmanként másfél óra
 • Gazdagréten, 1112, Nevegy köz 2.
 • Ára a pár részére: 95.000Ft (amely egy, két részletben, illetve alkalmanként is fizethető: 19.000 Ft/ alkalom a pár részére)

 

Ajándékutalvány igényelhető a jegyesek számára, ha valódi értéket ajándékoznál nászajándékként esküvőre az ifjú párnak!

Frissen házasodott párok számára is van lehetőség jelentkezni mind az egyéni, mind a csoportos tanácsadásra!

Jelentkezni a revszilvia.kapcsolat@gmail.com e-mail címen, érdeklődni a 06209593146 telefonszámon lehet.

A csoportos jegyesoktatásra az előleg, 30.000 Ft átutalásával biztosíthatod helyed. A fennmaradó összeget a későbbiekben a fentiek szerint rendezheted.

Számlaszám:
1177-3023-0010-3897
OTP Bank
Kedvezményezett neve: Rév Szilvia
Az átutalás közleményében kérlek tüntessétek fel a teljes neveteket.

Várlak szeretettel benneteket, ha szeretnétek megőrizni hosszú távon boldogságotokat!

Milyen helyzetekben érdemes felkeresni?

Gyakori, visszatérő konfliktusok esetén
Érzelmi és fizikai eltávolodás esetén
Szexuális problémák esetén
(hiányzik, ritka, fájdalmas, nem elég örömteli stb.)
A kapcsolati hűség megtörésekor

Meg nem értettség, eltérő gondolkodás esetén

Amikor az egyik fél úgy érzi, szükség lenne változtatásra

PSZICHOLÓGUS VÁLASZOL

Bp., 1081, Csokonai utca 10. (Blaha Lujza térnél)

revszilvia.kapcsolat@gmail.com

+36 20 959 3146